Oplossingen

Totaal aanpak van je e-commerce

Advies & Analyse

Ruim 30 jaar gepokt en gemazeld in lokale handel... Ecommaz begeleidt lokale e-commerce projecten, van e tot z. Planning, budget, onderzoek: ons team werkt op uw maat en in verstaanbare taal mee aan uw e-commerce plannen. Marktonderzoek, strategie, productfotografie, digitale marketing, logistieke processen... raad en advies van een lokale partner om de hoek.

Magazijn & Logistiek

Ecommaz zorgt voor de analyse én voor de volledige of gedeeltelijke uitvoering van uw logistiek proces. U bepaalt welke diensten u aan Ecommaz toevertrouwt. Ontvangst goederen van uw leveranciers, input in het systeem, productfotografie, verzekerde stockage, fysieke ecommaz toonzaal, verpakking, verzending of ter beschikking houden in een ecommaz afhaalpunt, dienst na verkoop, enz... u beslist welke aspecten u gedurende welke periodes aan ons uitbesteedt.

Productfotografie

Bezoekers kopen in (web)winkels die ze vertrouwen. Wanneer objecten niet duidelijk en geloofwaardig getoond worden, haakt men dikwijls snel en definitief af. Iedereen houdt van winkels die er goed uitzien. Wil u voor uw webwinkel de juiste foto′s en 360°-animaties die doen kopen? Ecommaz zorgt voor de juiste beelden binnen een haalbaar budget.

Webshop technologie

Ecommaz werkt met veilige en gebruiksvriendelijke webtechnologie. De in huis doorontwikkelde e-commerce software is op maat van uw doelstellingen, betaalbaar, met de juiste uitbreidbaarheid, veiligheid. Ecommaz zorgt waar nodig voor compatibiliteit met de door u reeds gebruikte administratieve systemen.

Marketing & Strategie

Bestaande en nieuwe klanten moeten ook uw online winkel leren kennen en vetrouwen. Digitale marketing is een essentieel verlengstuk van het technische en logistieke uitbouwen van uw e-commerce succesverhaal. Een goed product of een sterke dienstverlening zijn het begin van alles maar meestal niet voldoende. U kan ook online te adverteren en bouwt best stap voor stap een geloofwaardige social media imago op. Ecommaz bouwt graag mee.

Rapportering & Statistieken

Meten is weten! Welk product wordt het meest bekeken of (niet)besteld? Waar is de marge het grootst? Op welke productgroep moet de marketing zich toespitsen, of juist niet? Vanuit het ecommaz concept worden getallen niet enkel nummertjes, maar een toegankelijk middel om omzet te verhogen.

Kapitaalfonds

De passie van ecommaz voor e-commerce gaat verder. . Er werd een kapitaalfonds samengesteld voor mogelijke ondersteuning van en investering in veelbelovende e-commerce projecten. Hebt u een goed e-commerce idee en bent u eventueel op zoek naar een partner, contacteer ons vrijblijvend.

Juridisch en Boekhoudkundig Advies

E-commerce is een snel veranderende materie, vaak internationaal, waarbij specifieke wetgeving en boekhoudkundige eigenheid voortdurend mee evolueren. Ecommaz ondersteunt maximaal vanuit haar dagelijkse expertise en werkt waar nodig samen met specialisten ter zake.