E-commerce is een vak

De ecommaz dienstverlening is een logisch samenbrengen van meerdere jarenlange activiteiten onder de W-Groep koepel.

E-commerce? Hoe begin ik eraan? Hoe maak ik het succesvol?
Jaren geleden geconfronteerd met deze uitdagingen, ontwikkelden we op intensieve wijze knowhow en faciliteiten.

Een proces van jaren resulteert vandaag in een onestop(web)shop met een totaal pakket van e-commerce diensten, specifiek gericht op de lokale handelaar of KMO, in ecommaz met andere woorden.

W-Groep acteert vooral als partner in zaken. Gedurende ruim 30 jaar werkt W-Groep samen met interne en lokale externe partijen om deze activiteiten te faciliteren en te ontplooien.

Waarom lokaal?

Ecommaz maakt e-commerce toegankelijker voor de lokale ondernemer. Veel KMO's dreigen de digitale boot te missen of vinden geen antwoorden op hun maat. Ecommaz is uw digitale partner en biedt de nodige ondersteuning voor uw e-commerce ambities, in uw taal en op uw maat en bij u in de buurt.

In de buurt

Ecommaz kiest er bewust voor het gehele pakket van e-commerce diensten onder één spreekwoordelijk dak aan te bieden. Eigen software, eigen logistieke ruimtes, eigen fotografiefaciliteiten en eigen medewerkers resulteren in betrokkenheid en bereikbaarheid die de lokale handelaar of KMO terecht zo belangrijk vinden. Voor elk onderdeel biedt ecommaz de juiste ondersteuning op maat, in een adviserende en/of een uitvoerende rol. Van het idee, de investering, de administratie tot het pakketje dat bij de webshopbezoeker op de mat valt.

Uw verhaal

Ons verhaal wordt uw verhaal! Geënt op uw structuur en groeipotentieel adviseert en ondersteunt ecommaz bij alle facetten van uw e-commerce project. Voor bestaande projecten en voor nieuwe projecten dromen we mee en maken we vooral de dromen mee waar. Heel klein of met internationale ambities, met of zonder nood aan fysieke toonzaal- of stockageruimte tot en met mogelijkheden voor (mede)financiering van uw veelbelovende e-commerce ideeën.

U bent een klik verwijderd van de webshop waar u misschien al jaren over nadenkt.